Veelgestelde vragen

Algemeen

Een Service Robot in de horeca is een geautomatiseerde robot die is ontworpen om verschillende taken en diensten uit te voeren in horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels en cafés. Deze robots kunnen taken uitvoeren zoals het bedienen van klanten, het serveren van voedsel en drankjes, het begeleiden van gasten of klanten, het schoonmaken van de vloer en het geven van informatie aan gasten.


Service Robots in de horeca kunnen een breed scala aan taken uitvoeren, waaronder het opnemen van bestellingen, het serveren van eten en drinken, het leveren van roomservice, het schoonmaken van vloeren, en het verstrekken van informatie aan gasten over menu's, openingstijden en andere relevante informatie.


Het gebruik van Service Robots in de horeca biedt verschillende voordelen. Ten eerste kunnen ze de efficiëntie verbeteren door taken sneller en nauwkeuriger uit te voeren dan menselijk personeel. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van personeelstekorten, vooral tijdens drukke periodes. Daarnaast kunnen Service Robots de klanttevredenheid verhogen door snellere service, minder fouten en een unieke ervaring te bieden aan gasten.


Ja, Service Robots in de horeca zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze worden uitgerust met sensoren om obstakels te detecteren en botsingen te voorkomen. Bovendien zijn ze geprogrammeerd om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen.


Service Robots zijn op de lange termijn kosteneffectief vanwege de verhoogde efficiëntie, lagere personeelskosten en besparingen op langere termijn.


Service Robots kunnen niet zelfstandig trappen beklimmen. Ze zijn echter vaak in staat om hellingen en lichte hoogteverschillen te overbruggen, afhankelijk van het specifieke model en ontwerp van de robot. Service Robots Europe is expert op het gebied van drempel hulpen en kan jullie hierbij assisteren!


Functionaliteit en taken

Service Robots in de horeca kunnen een breed scala aan taken uitvoeren, zoals het opnemen van bestellingen, het serveren van voedsel en drankjes, het leveren van roomservice, het assisteren bij het betalen van rekeningen, het schoonmaken van tafels en vloeren, en het verstrekken van informatie aan gasten over menu's, openingstijden en andere relevante informatie.
Service Robots Europe biedt een breed scala aan Service Robots, waaronder bezorg-, afhaal-, receptie,- en schoonmaak robots. We streven ernaar om op maat gemaakte robotoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.
Ja, bij Service Robots Europe begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen en passen we onze Service Robots aan om te voldoen aan uw specifieke eisen. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken, en ons ervaren team zal u graag helpen bij het vinden van de juiste oplossing.
Ja, onze Service Robots zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Ze worden geleverd met intuïtieve interfaces en eenvoudige bedieningsmogelijkheden, zodat uw team snel en gemakkelijk met de robots kan werken.

Implementatie en integratie

Het implementatieproces omvat een aantal stappen. Eerst zullen onze experts uw bedrijf evalueren en de beste robotoplossingen voor uw specifieke behoeften aanbevelen. Vervolgens wordt de robot geconfigureerd en aangepast aan uw bedrijfsomgeving. Ons team zorgt voor de installatie en integratie van de robot in uw bestaande systemen. Tot slot zorgen we voor training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw robotinvestering haalt.


Service Robots in de horeca zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor er over het algemeen geen speciale training nodig is voor het personeel om met de robots te werken. Ze zijn ontwikkeld om intuïtief en eenvoudig te bedienen te zijn, met duidelijke instructies en navigatie. Het personeel kan snel vertrouwd raken met het werken na een korte introductie, waardoor ze gemakkelijk kunnen samenwerken met de Service Robots om een vlotte en efficiënte service te bieden aan de gasten.


Het installatieproces van Service Robots in een horecagelegenheid omvat het bepalen van geschikte navigatiepaden en het configureren van de robotsoftware. Het installatieproces wordt uitgevoerd door Service Robots Europe.


Ja, Service Robots kunnen vaak worden aangepast aan de specifieke behoeften van een horecabedrijf. Dit kan variëren van het aanpassen van het uiterlijk van de robot om bij de merkidentiteit te passen, tot het toevoegen van specifieke functionaliteiten of aanpassingen aan de software om te voldoen aan de operationele vereisten van het bedrijf.


Ja, onze robots kunnen worden aangepast aan veranderingen in de indeling van uw restaurant. Ze zijn programmeerbaar en kunnen opnieuw worden geprogrammeerd om zich aan te passen aan nieuwe omgevingen en lay-outs. Ons technische team kan u op locatie of remote helpen bij het herconfigureren van de robot, zodat deze effectief blijft functioneren in de gewijzigde omstandigheden.

Proefplaatsing

Onze 7 dagen proefplaatsing biedt u de mogelijkheid om een van onze service robots gedurende een periode van 7 dagen in uw bedrijfsomgeving te testen. Dit stelt u in staat om de robot in actie te zien, zijn prestaties te ervaren en te beoordelen of het voldoet aan uw specifieke behoeften.
Na de 7 dagen proefplaatsing zal een van onze vertegenwoordigers contact met u opnemen om uw ervaringen en feedback te bespreken. We zullen samen met u evalueren of de robot aan uw verwachtingen voldoet en of verdere stappen moeten worden ondernomen, zoals het aanschaffen van de robot of het aanpassen van de configuratie.

Onderhoud en ondersteuning

Bij Service Robots Europe zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. Wij bieden een servicecontract aan. Ons servicecontract omvat regelmatig onderhoud, reparatieservices en technische ondersteuning voor de Service Robots. Dit helpt ervoor te zorgen dat de robots optimaal blijven presteren.


Het hebben van een servicecontract biedt gemoedsrust en zekerheid. U profiteert van regelmatig onderhoud, snelle reparatieservices en technische ondersteuning, wat resulteert in minder uitvaltijd en optimale prestaties van de Service Robots.


Ja, Service Robots Europe biedt technische ondersteuning voor vragen en problemen met betrekking tot de robots. Dit kan bestaan uit telefonische ondersteuning, online handleidingen en documentatie, e-mailondersteuning dat assistentie verleent bij het oplossen van technische vragen en problemen.


Ons servicecontract omvat het herstel van de robot indien deze defect raakt. Wij bieden technische ondersteuning om het probleem op afstand op te lossen of indien nodig een technicus ter plaatse sturen om het probleem te verhelpen.
Service Robots in de horeca moeten regelmatig worden schoongemaakt, afhankelijk van het gebruik en de omgeving. Over het algemeen wordt aanbevolen om dagelijks oppervlakte uit te voeren om optimale prestaties te garanderen.De schoonmaakprocedures voor Service Robots omvatten het reinigen van de buitenkant met milde reinigingsmiddelen, het reinigen van sensoren en lenzen en het verwijderen van stof en vuil van bewegende onderdelen.

Zie hier de werking van onze Service Robots

Blije gasten + vrolijker personeel = meer omzet

Onze robots vind je bij.


De volgende ondernemers zijn fan:


Nieuwsgierig geworden?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste robotoplossing te vinden. Wilt u de voordelen van onze robots zelf ervaren? Kies dan voor onze 7 dagen proefplaatsing en ontdek hoe onze robots uw bedrijf kunnen transformeren. Besluit u na 7 dagen dat Service Robots toch niets voor jullie zijn? Dan betaalt u helemaal niets. U loopt dus geen enkel risico om het te proberen!

CRM form will load here